Skip to content

Екс-держсекретарка США Гіларі Клінтон зустрілася з Бонні Керролл та родинами TAPS-Ukraine

Екс-держсекретарка США Гіларі Клінтон зустрілася з Бонні Керролл та родинами TAPS-Ukraine

Бонні Керолл  (керівниця ТАПС США, Tragedy Assistanse Program for Survivors – TAPS) на запрошення мера Бориса Філатова перебувала з дружнім візитом у Дніпрі. Саме вона організувала і цю важливу зустріч, повідомляє сайт «Наше місто».

Під час спілкування в зумі,  родини загиблих Захисників України, які боронили Україну з 2014 року, дружини, матері, сестри показали портрети своїх рідних, яких втратили на війні.

– Дякую Бонні, для мене велика честь бути з вами.

Я підтримую діяльність, яку ваша організація втілює в життя в США, працюючи з родинами полеглих і тою роботою, яку продовжує робити«Тапс» в Україні під час цього жахливого та невиправданного вторгнення росії, – коментує зустріч Хіларі Клінтон.

Після представлення команди «Тапс», Хіларі також подякувала керівниці БО БФ Тапс Юліі Дмитровій, за роботу, яка виконується  з моменту заснування “Тапс” у 2018 році.

– Багато людей забувають про ту страшну війну, яка почала росія з 2014 го року, але я дякую вам за ту велику роботу, яку ви з колегами виконуєте, – додала Хіларі.

– Я захоплююсь вами, дякуємо вам за цю можливість – розповісти про нашу команду, яка з лютого (2022 р) також допомогає переселенцям, військовим підрозділам. А ми зі свого боку допомогаємо всім, хто до нас звертається в умовах війни. Наші родини дякують вашому уряду за ту підтримку, яку ви даєте Україні, – зазначила Юлія Дмитрова

– Це наша Аліна, вона стала вдовою нещодавно, втративши свого коханого чоловіка біля Ізюму, вона з нами і ми підтримуємо її, як можемо, – Юля Дмитрова розповідає Хіларі про одну з учасниць “Тапс-Україна”.

– Втрати ваших рідних – це невимовно боляче, але це час, коли Україна показує всю свою мужність та силу у боротьбі з такою страшною агресією проти себе і всього світу. Ми маємо не забувати ані про тих, хто на лінії фронту, ані про тих, хто робить все можливе, щоб життя тривало.

Зустріч тривала майже півгодини, щоб всі мали змогу поділитися своїми думками та словами підтримки. Ми разом і до Перемоги!

– Навіть коли ви переможете, ваша робота важлива і нехай Бог благословляє вас. Бережіть себе! – додала наприкінці Хіларі Клінтон.

Категорія: Відео, Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: