Skip to content

Не приймайте участь у цьому обмані: у Дніпрі пройшов мітинг проти “референдумів” на Донеччині

Софія Танченко

Новини Дніпра: Мітинг проти "референдумів" на Донеччині

У Дніпрі 24 вересня відбувся мітинг переселенців з Донецької області, які виступають проти проведення російських “референдумів” на окупованих територіях, передає “Наше місто” з місця подій.

Люди, які були вимушені виїхати з окупованих населених пунктів Донецької області, закликають тих, хто там залишився, ні в якому разі не приймати участь у псевдореферендумах.

Новини Дніпра: Мітинг проти "референдумів" на Донеччині

“Я — українка! І я цим пишаюсь. Сьогодні наша країна у вогні. Росіяни почали проводити так звані “референдуми” на окупованих територіях Луганської та Донецької областей. У 2014 вже проводився такий “захід”. І що він дав? Нічого! Цього разу краще також не буде. Ставлячи свій підпис, ви підписуєте смертний вирок своїм чоловікам, батькам, синам, онукам. Невже ви цього справді хочете? Найбільший у світі гріх — це зрада. І своїми підписами ви зраджуєте свою Батьківщину. Не робіть цього. Прагніть до кращого життя”, – звернулася до жителів окупованої Донеччини переселенка з Шахтарська Наталія Карачун.

Новини Дніпра: Мітинг проти "референдумів" на Донеччині

” Я виступаю проти референдуму. У 2014 році у Святогірську вже проводився такий “референдум”. Було багато прихильників “руського міра”, які і займалися його організацією і проведенням. Він проходив на лавках у сквері. Без документів, без списків виборців. Кожен бажаючий міг прийти і поставити свій підпис. Але таких було дуже мало. Проте після закінчення “референдуму” окупанти все одно повідомили, що 99% населення проголосувало “ЗА”приєднання до рф. Цього разу буде те ж саме. Кожен мій земляк знає, на що здатні росіяни. Адже наше місто практичяно повністю зруйноване. Тому ми будемо завжди проти “реферндумів”, – сказала перший заступник начальника військової адміністрації міста Святогірськ Тетяна Бажко.

Новини Дніпра: Мітинг проти "референдумів" на Донеччині

” Я виїхала з рідного міста ще весною. Спочатку на захід України. Зараз приїхала у Дніпро. Буду тут працювати і чекати на повернення додому. Я чудово розумію, як зараз важко жителям окупованих територій. Проте хочу закликати їх не приймати участь у псевдореферендумі. не приймати участь у цьому обмані. Донецька область в 2014 році уже випробувала на собі ці “референдуми”, ми знаємо, як вони проводяться. Раджу людям просто проаналізувати ситуацію. Що було до “референдуму” і що є зараз”, – сказала переселенка з Лиману Катерина.

https://youtu.be/efL6LPcwTB8

Категорія: Важливо, Відео, Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: