Skip to content

У Дніпрі для оновлення дорожньої розмітки застосовують сучасну технологію холодного пластику

Новини Дніпра: Оновлення розмітки

У Дніпрі продовжують оновлювати розмітку проїжджої частини. 22 вересня спеціальна бригада працювала на перехресті вулиць Половецької та Січеславської Набережної. Тут нанесли розмітку холодним пластиком.

«Порівняно з фарбою таку розмітку краще видно, оскільки за своєю структурою холодний пластик більш опуклий на дорозі, і термін його експлуатації значно довший — близько трьох років. З початку року холодним пластиком оновили розмітку на пішохідних переходах площею 4 тис. квадратних метрів та нанесли 43 км дорожньої розмітки за такою ж технологією», — розповів начальник виробничого відділу комунального підприємства «Транспортна інфраструктура міста» Михайло Солярчин.

За словами головного спеціаліста департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міської ради Івана Васючкова, дорожня розмітка залишилася чи не єдиним видом робіт, який можна виконувати для безпеки водіїв та пішоходів.

«Насправді на цей рік було заплановано набагато більше робіт з оновлення дорожньої розмітки, а також капітальні ремонти та будівництво нових світлофорних об’єктів. Усе це неабияк впливає на дорожню безпеку. Якщо дорожню розмітку ми ще можемо наносити, то по світлофорних об’єктах виконувати роботи, на жаль, ні. Це не дозволяє постанова КМУ № 590, яка забороняє фінансувати капремонти та будівництва. Наприклад, цього року планували встановити світлофорний об’єкт по просп. Поля, у районі «Славутича» та на перехресті вулиць Калинової та Вітчизняної. Можемо виконувати виключно аварійні ремонти. Так само не дозволено закуповувати деякі дорожні знаки», — пояснив Іван Васючков.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: