Skip to content

Нарік і його компанія: як елітні біженці з Дніпра розкошують у Відні (Відео)

Нарік і його компанія: як українські елітні біженці з Дніпра розкошують у Відні (Відео)

Напередодні повномасштабного вторгнення кількість приватних літаків та чартерів, що вилетіли з Києва, була рекордною. На бортах – олігархи та можновладці.  Крім того, близько 10 депутатів покинули країну ще до війни, але так і не повернулися. Санкції на цих «біженців» не поширюються, оскільки тоді в країні не був введений воєнний стан. Проте і він не зупинив багатьох. Після 24 лютого список втікачів поповнився. Це депутати від «ОПЗЖ», від «Слуг», колишній прокурор і тд. Серед цих «героїв» і дніпровський бізнесмен Олександр Петровський-Нарік. Він та його найближче уточнення вже більше півроку, горя не знаючи, розкошують у Відні. По це йдеться в розслідуванні «Української правди», повідомляє сайт «Наше місто».

Автори сюжету «Віденська ТерОборона» побачили у австрійській столиці соратників Наріка – братів Адамадзе та «Антіка». Крім того, зняли автомобіль брата Петровського з українськими номерами, на якому зараз їздить дружина Наріка. Самого Петровського журналісти у Відні не зустріли, але впевнені, що він там знаходиться.

Згадали розслідувачі й про побиття оточенням сина Петровського таксистів у центрі Відня. Він також спокійно живе з татком у розкішному отелі.

Категорія: Відео, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: