Skip to content

Клята війна забрала людину з великої літери: загинув офіцер 93-ї бригади з Дніпра

Новини Дніпра: Андрій Ніколайчук загинув - Наше Місто

17 вересня стало відомо про загибель офіцера 93-ї бригади з Дніпра Андрія Ніколайчука. Як повідомляють його побратими, він загинув під час виконання бойового завдання, повідомляє сайт «Наше Місто».

Андрія Ніколайчука добре знали і любили у рідному місті і далеко за його межами. Він пройшов АТО. З перших днів повномасштабного вторгнення росії пішов боронити Україну добровольцем. У складі 93-ї бригади «Холодний Яр» звільняв Охтирку у Сумській області, тримав оборону Барвенково у Харківській області.

У мирному житті Андрій Ніколайчук був викладачем військової кафедри Університету митної справи та фінансів. До цього працював у холдингу «Наше місто».

Новини Дніпра: Андрій Ніколайчук загинув - Наше Місто

Клята війна… Забрала у нашого колективу людину з великої літери, світлу і добру, мужнього і хороброго героя, який був взірцем розуму та честі для всіх, хто його знав. Завжди с посмішкою, завжди відкритий. Для кожного у нього було добре слово і дружня порада.

Спочивай з миром, друже… Дякуємо за все, що ти зробив для захисту країни і рідного міста.

Співробітники холдингу «Наше місто» висловлюють щирі співчуття рідним і близьким Андрія Ніколайчука. У нього залишилась дружина і троє дітей.

Доземний уклін і світла пам’ять Герою України…

Назавжди в строю!

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: