Skip to content

Віддав життя за нас з вами: на війні загинув 32-річний боєць з Дніпропетровщини

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Загинув Єгор Лях

Кожного дня Україна втрачає найкращих представників нації, які не побоялись піти на фронт та давати відсіч окупантам. Представники різних професій взяли до рук зброю, аби захищати право нашої країни на гідне майбутнє. Незалежність від кривавого сусіда дається дуже важко. 10 вересня під час виконання бойових завдань неподалік Соледара на Донеччині загинув 32-річний житель Синельниківського району Артем Смірнов. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на на Facebook-сторінку Раївської сільської ради.

Народився Артем Смірнов 23 вересня 1990 року, жив у селі Богуславка. Після закінчення школи він пішов навчатися у професійний ліцей, де отримав професію слюсаря з ремонту рухомого складу.

Відразу після навчання вступив на строкову службу до лав Збройних Сил України. 28 лютого 2022 року Артем був мобілізований та направлений на фронт. Служив механіком-водієм.

Боєць загинув 10 вересня під час виконання бойових завдань неподалік Соледара на Донеччині.

Редакція сайту «Наше місто» висловлює щирі співчуття родині та близьким загиблого Героя. Не вистачить слів, аби висловити нашу скорботу та безмежну шану за те, що Артем зробив для своєї країни та кожного з нас…Вічна пам’ять…

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: