Skip to content

Місія здійсненна: санаторій «Діброва» презентував програму схуднення і оздоровлення «Детокс»

Програма Детокс санаторій Діброва - Наше Місто

Чого гріха таїти, під час війни через страх та невизначеність багато хто з нас перестав турбуватися про власне здоров’я, повернувся до шкідливих звичок, як-то паління чи часте вживання алкоголю, набрав зайву вагу. І через півроку існування у постійному стресі почали вилазити хронічні болячки, погіршився сон, загальне самопочуття. А самостійно взяти себе в руки ніяк не виходить. Раді вам повідомити, що у санаторії «Діброва», який розташований у прекрасному місті Біла Церква неподалік від Києва, саме для покращення таких станів розробили нову програму «Детокс». Завдяки кваліфікованому персоналу «Діброви» всього за тиждень-півтора ви зможете гарно відпочити, оздоровитися, позбутися зайвої ваги, покращити стан шкіри і ще багато чого. Детальніше про нову програму санаторію «Діброва» розповість сайт «Наше Місто».

Про санаторій

Санаторій «Діброва» має вже майже 40-річну історію якісного лікування і оздоровлення українців. Він був заснований у 1984 році, а в 2009-му з державної форми власності перейшов у приватну і отримав новий поштовх розвитку як сучасний багатопрофільний лікувально-оздоровчий центр.

Програма Детокс санаторій Діброва - Наше Місто

Заклад спеціалізується на лікуванні захворювань опорно-рухового апарату, серцево-судинної системи, нервової системи та шкіри. Одночасно може приймати до 280 клієнтів, які забезпечуються проживанням у комфортабельних номерах категорій «Стандарт», «Напівлюкс» і «Люкс». Триразове харчування розроблено відповідно до державних стандартів та з урахуванням різних типів дієт і побажань відвідувачів.

Програма Детокс санаторій Діброва - Наше Місто

Медична база представлена бальнеологічним і фізіотерапевтичним відділенням з великим вибором цілющих ван, масажів, комплексом реабілітаційних процедур, у тому числі комп’ютерних. Працює також фітобар з широким асортиментом лікувальних зборів. Є аромокімната, практикуються навіть музикотерапія і електросон. Загалом санаторій пропонує більш як 60 видів процедур – як лікувальних, так і релаксаційних, які в комбінації з кліматотерапією чинять сприятливу дію на організм. Детальніше про основні напрямки лікування в санаторії «Діброва» можна дізнатися за посиланням.

Програма Детокс санаторій Діброва - Наше Місто
Програма Детокс санаторій Діброва - Наше Місто

Особливої уваги заслуговую розташування цієї здравниці. «Діброва» розкинулася на березі річки Рось, як раз навпроти гігантського дендропарку «Олександрія» – гордості Білої Церкви, поряд із дубовим лісом. Насолоджуватися прогулянками по парку можна щодня. Він знаходиться на відстані витягнутої руки від санаторію. Територія самої «Діброви» озеленена і впорядкована. Тут ростуть величні сосни, кипариси, є яблунево-грушевий сад, власна пасіка, розарій і т.д.

Як проходить оздоровлення і лікування

«Діброва» – це заклад, для якого ваше здоров’я – головна дорогоцінність. Санаторій працює на підставі ліцензії на медичну практику №571400, виданої МОЗ України у 2011 році. Тут діють всесвітньо прийняті стандарти обслуговування (система HAССP). Після отримання санаторно-курортної книжки і поселення всі гості обов’язково зустрічаються з лікарем, який в залежності від стану здоров’я призначає найбільш підходящі процедури і складає індивідуальну програму лікування для кожного пацієнта.

Детальніше про програму «Детокс»

Це нова програма, яка були розроблені фахівцями «Діброви» уже під час війни як відповідь на виклики, які постали перед нашим здоров’ям у цей жахливий час.

«Постійні стреси, тривожність, переїдання, зловживання алкоголем, робота без вихідних і відпочинку – все це, на жаль, дуже негативно відображається як на загальному самопочутті, так і зовнішньому вигляді. Буває, що і пробудження зранку стає справжнім подвигом. Якщо вже до такого дійшло, значить людині терміново потрібен перепочинок. Враховуючи усі ці моменти, фахівці нашого санаторію і розробили спеціальну програму «Детокс», яка за досить короткий термін дозволяє відновити сили, покращити самопочуття, підвищити імунітет та легко позбутися зайвої ваги, а жінкам – целюліту.

Результат люди бачать вже під час перебування у санаторії, але основний ефект спостерігається через 2-3 тижні після повернення додому, а зберігається, як мінімум, декілька місяців. Програма «Детокс» зручна тим, що підходить кожному. Вона направлена в першу чергу на профілактику і покращення самопочуття і майже не має протипоказань. Але в будь-якому випадку без консультації з лікарем до процедур ніхто не допускається.

Наприклад, щоб робити лімфопрес, який входить до програми «Детокс», треба завчасно пройти УЗД вен і артерій нижніх кінцівок, щоб виключити схильність до тромбоутворення. Лімфопрес –  крута процедура для схуднення і покращення стану шкіри, яка до того ж дозволяє швидко покращити загальний стан самопочуття. Вона користується підвищеним попитом у наших клієнтів. Але наобум ніхто її робити не буде. Цим і відрізняється санаторій від СПА-центру чи косметологічного салону. Для нас ваше здоров’я – головна цінність», – розповіла начальник відділу адміністрування та менеджменту санаторію «Діброва» Вікторія Бєлуха.

Програма Детокс санаторій Діброва - Наше Місто

Про процедури «Детоксу»

Як відомо, комплексна детоксикація – це засіб профілактики багатьох хвороб. Програма «Детокс» розроблена для тих, хто націлений позбутися зайвої ваги, покращити стан шкіри, волосся, нігтів, підвищити імунітет та загальне самопочуття. Можна придбати путівку на 5, 7 та 10 днів. В неї включене проживання у номерах обраної вами категорії – «Стандарт», «Однокімнатний номер підвищеної комфортності», «Двокімнатний номер підвищеної комфортності», триразове харчування згідно з дієтою №5 та спеціально розроблений комплекс лікувально-оздоровчих процедур.

Програма Детокс санаторій Діброва - Наше Місто
Програма Детокс санаторій Діброва - Наше Місто

Китайський масаж гуаша. Словом «гуаша», окрім самої техніки, ще називають спеціальні скребки для тіла, без яких такий вид масажу не виконати. Масаж часто використовують для обличчя, спини (техніка допомагає покращити кровообіг, тонізувати шкіру, розгладити зморшки), проблемних зон (має дуже гарний антицелюлітний ефект). Виконується 30 хвилин через день, чергуючись з масажем бамбуковими паличками.

Масаж бамбуковими паличками дуже добре знімає стресовий стан, депресію, прекрасно і ефективно усуває м’язову напругу. Відновлює енергетичний баланс, необхідний при хронічній втомі. Покращує стан шкіри, добре бореться з «апельсиновою корочкою» на проблемних зонах.

Програма Детокс санаторій Діброва - Наше Місто

Підводний душ-масаж – це одна з кращих методик водолікування, яка має позитивний ефект абсолютно на усі системи організму: покращує крово- і лімфотік, активізує обмін речовин, підвищує загальний імунітет, тонізує. Є цілий ряд захворювань, при яких застосування цього виду масажу має найбільш виражений позитивний ефект. Це артрити, остеоартроз, остеохондроз, сколіоз, неврити, хронічний гастрит, коліт і функціональні розлади кишківника, депресивні стани, локальні жирові відкладення, целюліт та ін. Виконується 20-30 хвилин щодня.

Лімфопрес за своєю дією нагадує лімфодренажний масаж. Це знахідка для тих, хто хоче схуднути і покращити загальне самопочуття. Має наступні ефекти: покращує циркуляцію лімфи та венозної крові; підвищує тонус судин; сприяє «спаленню» жирів; забезпечує розслаблення м’язів судин; попереджає старіння шкіри та тканин розташованих поруч. Процедура триває 30 хвилин щодня.

Сік пшениці/ячменю – щодня. Чинять широку позитивну системну дію на організм людини: на лімфатичну систему, механізми відтворення крові, відновлення загального фізіологічного балансу організму, здатність виведення токсичних металів з клітин, відновлення функцій печінки та нирок.

Ванна з хлорелою сприяє підвищенню імунітету, стійкості до стресу, нормалізує показники крові, дуже корисна для шкіри, волосся та нігтів.

Кінезіотерапія – цекомплекс спеціальних лікувальних вправ,головна ціль виконання якого – підвищення адаптаційних можливостей організму.Одним словом, лікування рухом.

Відгуки:

Тетяна, 38 років

– Ніколи раніше не доводилося проводити відпустку у санаторії, у минулі роки завжди вибиралися з сім’єю на море. Але війна змінила не тільки плани на відпустку, а й дуже негативно відбилася на стані здоров’я. Тривожні стани призвели до того, що вночі я засипала на годину-дві, а потім прокидалася з сильним серцебиттям і не могла заснути до ранку. На роботу йшла на автоматі. Махнула рукою на заняття спортом, не було ні часу, ні бажання. Зайві кілограми додалися дуже швидко. Про програму «Детокс» у санаторії «Діброва» мені розповіла подруга з Київської області, яка була однією з перших, хто її спробував. Вона сказала, що взяла путівку всього на 5 днів, і дуже жалкувала, що не на 10 чи більше.

Послухавши її, я вирішила ризикнути і оплатила одразу 10 днів. Сказати, що мені сподобалося, – це нічого не сказати. Умови проживання дуже достойні, харчування смачне, територія прекрасна. Але найголовніше – персонал і якість процедур. У «Діброві» працюють люди, які закохані у свою справу, у те, щоб допомагати іншим покращити самопочуття, заспокоїти нерви, поліпшити стан шкіри, позбутися цилюліту. Результат я відчула вже за перші декілька днів. Стала краще спати, де й ділися набряки на ногах, легкість відчула не тільки в організмі, але й побачили на вагах.

Ще відмічу, що таке комплексне оздоровлення дуже вигідне з економічної точки зору, особливо у такий складний час. Я порахувала, що якщо б проходила всі процедури, які включені у програму «Детокс», у рідному місті у СПА-салонах та медцентрах, то витратила б, як мінімум, втричі більше грошей, не говорячи вже про час. Так що, однозначно рекомендую «Детокс», «Діброву» і Білу Церкву, яка мені неймовірно сподобалася.

Програма Детокс санаторій Діброва - Наше Місто

За додатковою інформацією звертайтеся:

Санаторій “Діброва”

09111, Україна, Київська область

м. Біла Церква, вул. Лісова, 2-Б

(04563) 6-15-24

(096) 390-63-39

(099) 752-31-50

e-mail: [email protected]

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра, Новини Дніпра, Особлива думка

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: