Skip to content

На Херсонщині під час мінометного обстрілу загинув військовий з Дніпропетровщини

Софія Танченко

Новини Дніпра: Сергій Носач загинув

У бою з російськими окупантами під час обстрілу на Херсонщині загинув військовий з Дніпропетровщини, 53-річний житель Вільногірська Сергій Носач, повідомляє “Наше місто” з посиланням на міськраду Вільногірська.

Народився Сергій Петрович 27 квітня 1969 року у Вільногірську. Закінчив середню школу №4, потім навчався у Вільногірському технікумі. Строкову службу в армії проходив на території Німеччини.

За характером був спокійним, виваженим, захоплювався радіосправою. Працював гідромоніторником на Вільногірському ГМК, оператором склоформуючих машин у ТОВ «Вільногірське скло».

Сергій Носач був справжнім патріотом України. Брав участь в АТО. Коли розгорнулася активна фаза війни з росією, 24 лютого його призвано Кам’янським РТЦК та СП на військову службу. Був командиром відділення 97 піхотного батальйону однієї з військових частин.

10 вересня молодший сержант Сергій Петрович Носач загинув як Герой під час мінометного обстрілу з боку ворога поблизу смт Високопілля Бериславського району Херсонської області.

Вічна пам’ять воїну-захиснику, Герою України!

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: