Skip to content

Операція «прихватизація»: люди з оточення Наріка віджали будинок у мешканця Дніпра

Нарік: віджали будинок у Дмитра Жеравіна

Ця історія триває вже близько чотирьох років. За словами потерпілого Дмитра Жеравіна, його будинок на початку року захопили рейдери з оточення Олександра Петровського, більш відомого, як «Нарік». Судові справи тривають вже тривалий час, проте безрезультатно. Журналісти ДніпроTV поспілкувались зі сторонами конфлікту та намагались потрапити на одне з чергових засідань суду, пише «Наше місто».

Захопили будинок Дмитра невідомі на початку цього року. Відтоді і до сьогодні доступу до нього він не має. Цей факт зафіксований у кримінальному провадженні. Відповідну заяву Дмитро подав ще 7 лютого. Однак питання чергового засідання – через суд виселити Дмитра з будинку.

«Право власності на будинок оскаржується.  Але Сезоненко та Мархасін хочуть виселити мене через суд із приміщення, в якому я не перебуваю. Вони хочуть узаконити злочинні дії, які вони здійснили у лютому місяці»,  – розповідає Дмитро Жеравін.

Під час останнього візиту до будинку Дмитро виявив, що нині там проживають переселенці. Як він вважає – не безкоштовно. На руках є постанова суду, у якій зазначено – будинок знаходиться під арештом. Та чи повідомили про це людей, які нині там перебувають? Спілкуватися із журналістами вони побоялися.

Судові розгляди щодо цього будинку тривають четвертий рік. Постраждалі стверджують, у місті діє рейдерське угруповання. Виконавець – Віталій Мархасін, який входить в ОПГ Олександра Петровського, відомого як авторитет Нарік.

Більш детально дивіться у відео:

За словами потерпілої сторони, підіграє угрупуванню і славнозвісна суддя Деркач. Нагадаємо, що минулого року під стінами апеляційного суду проходили мітинги з закликами відсторонити найбагатшу суддю Дніпропетровщини. Тоді активісти стверджували, що Наталя Деркач дуже корумпована і приймає рішення на користь вигідних їй людей.

Категорія: Важливо, Відео, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: