Skip to content

Українська армія дивує не лише ворогів, а й саму себе: Бутусов про феноменальну боєздатність ЗСУ

Новини Дніпра: Бутусов про ситуацію на фронті - Наше Місто

Відомий український військовий журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці в Фейсбук виклав дуже обнадійливий пост, в якому пояснив, чому сьогодні ми маємо так мало новин з фронту та з якої причини маємо мовчати про реальну обстановку, повідомляє сайт «Наше Місто».

«Сьогодні нам усім треба мовчати про реальну обстановку, тому що наразі реальну обстановку не знають не тільки блогери, а поки що не знає в повній мірі навіть сам Генеральний штаб. 

Українська армія дивує не тільки ворогів, але й саму себе. Воїни продовжують наступ навіть попри накази відпочити, і атаки та марші починаються набагато раніше встановлених (і насправді дуже коротких) проміжків на сон та заправку. Як зупинити армію, яка намагається випереджати накази, де від генерала до солдата усі натхненні спільним успіхом, і яка б’ється за кожну безіменну висоту як за свою власну оселю?

Про таку мотивацію путінські генерали в академіях не читали, вони  шукають найманців за великі гроші, щоб мотивувати солдат, але гроші ніколи не створять такої феноменальної  боєздатності. Тож будемо чекати, коли командири зберуть усі останні доповіді», – написав він.

Новини Дніпра: Бутусов про ситуацію на фронті - Наше Місто

Будемо чекати! З нетерпінням і вірою!

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: