Skip to content

Врятував побратима ціною власного життя: на Донбасі загинув командир 93 бригади

Новини Дніпра: Геннадій Фурманов загинув - Наше Місто

1 вересня на Донеччині під час евакуації з поля бою пораненого військовослужбовця загинув командир мотопіхотного відділення 93 бригади старший сержант Геннадій Фурманов, повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на АрміяInform.

Воїну було 48. Усе життя він присвятив служінню Батьківщині – за плечима служба у 25-й аеромобільній десантній бригаді, участь у миротворчих місіях у Косові та Іраку.

Геннадій Фурманов звільняв Красногорівку та Мар’їнку у 2014 році, обороняв Піски, Чермалик, Авдіївку, був на багатьох інших гарячих ділянках фронту, на яких у складі окремої механізованої бригади «Холодний Яр» військовослужбовці 20-го батальйону щоденно виконували свою складну і важливу піхотну роботу. Усі ці вісім років Геннадій наближав перемогу над загарбником. Батько для солдатів, надійний помічник для командирів, рятівник і підтримка для всіх, кому важко.

Новини Дніпра: Геннадій Фурманов загинув - Наше Місто

1 вересня Геннадій Фурманов з товаришем евакуйовували пораненого побратима з поля бою. Уламок ворожого снаряда залетів між пластин бронежилета і розірвав серце, любові й турботи якого завжди вистачало усім, хто був поруч із цією неймовірною людиною. Пораненого, якого виносили під обстрілом, вдалося врятувати. Геннадій загинув на полі бою зі зброєю у руках.

Новини Дніпра: Геннадій Фурманов загинув - Наше Місто

Родина втратила люблячого чоловіка і батька.

Геннадія Фурманова поховали поряд з військовим містечком, де у невеличкій хаті жила велика і сильна Людина.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: