Skip to content

Комплексне лікування та відпочинок: запрошує санаторій «Діброва»

Санторій Діброва Біла Церква - Наше Місто

  Втомилися від війни та страшних новин? Опанувала нудьга і підводить здоров’я? Тоді саме час вирушити до санаторію «Діброва».

 Сучасний оздоровчий заклад європейського рівня знаходиться в мальовничому куточку Київщини, всього за 80 км від столиці, на околиці міста Біла Церква. Санаторій «Діброва» розташований на березі річки Рось поряд із дубовим лісом в урочищі «Голендерня». Вдале розташування в чистій зоні, поблизу з лісом дозволяє оздоровитися і насолодитися чистою природою. Навпроти оздоровчого центру знаходиться мальовничий дендропарк «Олександрія».

Санторій Діброва Біла Церква - Наше Місто

     Основна спеціалізація закладу:

     — опорно-руховий апарат;

     — шкіра;

     — хвороби серця;

     — нервова система.

Санторій Діброва Біла Церква - Наше Місто

     У санаторії «Діброва» враховано усе до дрібниць, щоб ваш відпочинок був зручним і комфортним. Готель, ресторан, медичний центр та водолікарня — усе знаходиться в одній будівлі, що розташована в доглянутій природно-парковій зоні, де панує атмосфера спокою і безтурботності.

Санторій Діброва Біла Церква - Наше Місто

    Борис Білокур, Київ:

— Коли приїжджаєш у якесь місце, то завжди відчуваєш – підходить воно тобі – енергетично, ментально, психологічно – чи ні. Санаторій «Діброва» — це моє місце! Уперше я приїхав сюди років сім тому за порадою друга – просто відпочити. Я — ветеран МВС, багато років займався оперативною роботою. Отож, і нерви бешкетували, і хвороби опорно-рухового апарату стали виявлятися. І ось я тут вже вп’яте. Мене влаштовує все! Умови проживання, лікування, персонал, спілкування, природа, доглянута територія. Після 18 днів, проведених у санаторії, я завжди почуваюся набагато краще. Це місце має гарну ауру. Я завжди оселяюся в один і той же номер на четвертому поверсі. Уночі вікно відчиниш – небо над тобою таке яскраве, таке близьке! У столиці такого неба нема.

Санторій Діброва Біла Церква - Наше Місто

     Телефони: (096)-390-63-39; (099)-752-31-50.

     Сайт: https://dibrovabc.com.ua/

Категорія: Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: