Skip to content

Разом – ми сила: Захистіть Дніпро – підтримайте петицію щодо повернення громадянства Корбану

Новини Дніпра: Петиція по Корбану - Наше Місто

Петиція до Президента щодо повернення громадянства Геннадію Корбану знаходиться на фінішній прямій. Залишилось зібрати близько 2 тисяч голосів, щоб Володимир Зеленський розглянув колективне звернення 25 тисяч українців і виправив помилку, якій немає ні морального, ні законодавчого пояснення.

Та, як говорять, останній бій – найважчий. Тим більше, якщо є внутрішні вороги, які прикладають титанічні зусилля, щоб завадити збору підписів. Тисячі людей, які хочуть підтримати Геннадія Корбана і віддати за петицію свої голоси, не можуть це зробити через технічні причини. Виникають помилки при авторизації, неможливо проголосувати з-за кордону, не спрацьовує електронний цифровий підпис чи виникає ще якась технічна біда.

Але ми б не були українцями, якби так просто здавалися. Тому зберемося з силами і зробимо останній ривок! Захистіть Дніпро – підтримайте петицію щодо повернення громадянства Геннадію Корбану! Допоможіть повернутися додому людині, для якої рідне місто і країна – найголовніше у житті!

Підписати петицію можна за посиланням.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: