Skip to content

Низький уклін Героям: у боях за Україну загинули захисники з Дніпропетровщини

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Загинув Зеленський Сергій Сергійович

Більше ніж півроку в нашій країні триває жорстока війна, яку розпочав диктатор путін. Протягом цього часу Дніпропетровщина прощається зі своїми найкращими синами. Війна забирає тих, хто не побоявся зазирнути в обличчя смерті та пішов захищати рідну землю від окупантів. Стало відомо, що у боях загинули двоє мешканців Дніпропетровщини – Віталій Корнієнко та Володимир Маклаков, пише «Наше місто».

29 серпня на фронті загинув 49-річний боєць Віталій Корнієнко. Про це повідомили на сторінці Криворізької районної державної адміністрації у Facebook.

Народився військовий 15 травня 1973 року, жив у селі Веселе Новопільської громади.

3 вересня попрощалися з Володимиром Маклаковим. Про це повідомили на сторінці у Facebook Покровської територіальної громади.

Військовий народився у селі Вербове. Закінчив Вишнівську середню школу. Далі був призваний на службу до армії. Після повернення працював водієм на Дніпропетровському кінному заводі.

У чоловіка залишилися дружина, син та батьки. Редакція сайту «Наше місто» висловлює щирі співчуття родинам та близьким загиблих Героїв…Навіки в строю…

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: