Skip to content

Ексгенерал СБУ Наумов, який підозрюється у держзраді, може отримати притулок в рф за “свідчення проти Зеленського”

Андрій Наумов, колишній начальник головного управління внутрішньої безпеки СБУ, підозрюється у держзраді і допомозі російським окупантам у захопленні Чорнобильскої АЕС. Нещодавно з’явилась інформація про те, що він може отримати притулок у росії, передає “Наше місто” з посиланням на видання The Insider.

Наумов зараз перебуває у Сербії. За даними видання, йому запропонували притулок в рф в обмін на свідчення проти президента Володимира Зеленського. У Сербії питанням передачі Наумова Росії опікується міністр внутрішніх справ Олександр Вулін.

Відомо, що 23 серпня глава МВС Сербії зустрівся в Москві із секретарем ради безпеки рф Миколою Патрушевим і обговорив з ним долю Наумова.

Також зазначається, що прибувши в росію Наумов може самостійно приїхати до москви, оскільки на нього там чекає посада посла Сербії в рф.

Трошки про Наумова

Тікаючи з України зрадник прихопив з собою чимало грошенят та коштовностей. Кілька місяців він жив у Німеччині, був у Австрії, де бачили ще одного втікача, дніпровського бізнесмена Олександра Петровського-Наріка. Наприкінці травня його люди влаштували бійку у Вені, чим зганьбили Україну перед європейським суспільством.

У Австрії Наумов зустрічався з бізнесменом Дмитром Фірташем і розмовляв із ним понад півтори години.

На початку червня Наумов був затриманий під час перетину кордону Сербії. Він перебуває в слідчому ізоляторі міста Ніш.

Категорія: Новини Дніпра, Новини політики Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: