Skip to content

Дніпровська міська рада передала військовим 40 тис. одиниць необхідних речей

Мерія Дніпра передала для військових чергову партію допомоги. Вантаж із 40 тис. необхідних речей передали військовим частинам А1126 та  А4458 (ТрО), а також Дніпропетровському обласному територіальному центру комплектування та соціальної підтримки. Серед іншого це і каремати, комплекти захисту для колін і ліктів, білизну, рушники, засоби гігієни. Усе придбано коштом міського бюджету, повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

«Дніпровська міська рада передала нашим захисникам затребувані речі. Це і наколінники та налокітники, білизну, засоби гігієни, каремати. Уся ця допомога розподілена на три підрозділи», — прокоментував заступник директора департаменту громадського порядку і цивільного захисту міської ради Дмитро Редька.

Водночас начальник пресслужби Дніпропетровського обласного центру комплектування та соціальної підтримки Ілько Божко зазначив: «Дуже важливо, коли армія, наші захисники відчувають підтримку, зокрема керівництва міста в особі очільника Бориса Філатова, містян. Ці речі є дуже важливими і потрібними. Їх одразу розподілять між підрозділами. Власне, ця допомога закриє їхні потреби саме у наданих речах».

Зі свого боку, командир військової частини А4458 Олександр Буйволюк додав: «Те, що місто, територіальна громада підтримує своїх бійців, неабияк надихає і підтримує. Усе отримане майно, звісно, обліковується і потім видається бійцям».

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: