Skip to content

Дніпро продовжує розвиватись: Корбан показав, як виглядає оновлений бул. Кучеревського

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Бульвар Кучеревського реконструкція

Бульвар імені Кучеревського – культове місце для фанатів футболу. Реконструкція бульвару тривала рік. Згідно проекту, були виконані роботи з заміни асфальтного покриття та плитки, озеленення та освітлення. Фотографіями оновленого бульвару Кучеревського на своїй сторінці в Фейсбук поділився голова Штабу територіальної оборони Дніпра Геннадій Корбан, пише «Наше місто».

На алеї  обладнали сходи, парапети та лавочки для комфорту містян.

«Не дивлячись на війну та кошмар у якому опинилася наша країна, місто Дніпро продовжує розвиватися, оновлюватись та перетворюватися. Реконструкція алеї імені Кучеревського закінчена та чекає на своїх завсідників – фанатів ФК Дніпро. І так, після закінчення війни цю красу, на жаль, побачать не всі. Життя триває.

Дніпро – місто для людей, яке стало вже не вперше форпостом України!! – написав Геннадій Корбан.

Родзинкою оновленого публічного простору стала оригінальна тура.

Нагадаємо, знаменита тура, яку встановили тут колись коштом, зібраним дніпровськими футбольними фанатами, змінила місце дислокації. Наразі вона «пришвартована» на стадіоні «Дніпро-Арена». Там, де вона стояла, поставили гранітний монумент, на вершині якого розмістилася її сталева копія. Вона сяє не лише вдень на сонці, а й уночі в променях спеціального підсвічування.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: