Skip to content

Світла ностальгія: у мережі показали відпочинок у Кирилівці 24 роки тому

Новини Дніпра: Відпочинок в Кирилівці 24 роки тому

Улюблене багатьма дніпрянами курортне селище Кирилівка на березі Азовського моря практично з початку війни знаходиться в окупації. Зараз там господарюють росіяни, які відібрали у місцевих жителів курортний сезон, а значить, і засоби для існування, встановили свою техніку прямо в центрі селища – за магазинами та житловими будинками. Кирилівка живе у страху та невідомості, і будь-які новини звідти викликають інтерес. Днями в мережі опублікували відео відпочинку у Кирилівці 24 роки тому. Літній пейзаж безтурботного відпочинку у вільній країні. Все це викликає світлу ностальгію, повідомляє «Наше Місто» із посиланням на РІА-Мелітополь.

У відео, яке було знято 10 серпня 1998 року – дорога через Мелітополь, автобус-гармошка, безтурботні відпочиваючі на пляжах та в санаторіях, вечірня прогулянка центром курортного селища.

Того літа в центрі Кирилівки також продавали овочі, рибу, міняли долари, діти безтурботно каталися на атракціонах, як це було й рік тому.

На зворотному шляху – кадри в’їзду до Мелітополя, вул. Шмідта, об’їзна, Василівка, шлях, який зараз отримав сумну назву “дорога життя”, краєвиди Запоріжжя.

Категорія: Відео, Війна, Новини Дніпра, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: