Skip to content

Ретроградний Меркурій їх не торкнеться: яким знакам зодіаку вдасться уникнути проблем на початку осені

Ксенія Куземко

Ретроградний Меркурій їх не торкнеться: яким знакам зодіаку вдасться уникнути проблем на початку осені

Перший місяць осені пов’язаний із романтичними прогулянками та прохолодою. Астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким посміхнеться удача у вересні, передає кореспондент «Наше місто».

Телець

Дані представники зможуть відволіктися від проблем та побутових питань. Не перевантажуйте себе зобов’язаннями. У цей період вам варто подбати про себе, своє ментальне та фізичне здоров’я. Астрологи радять більше часу надати своїм близьким, налагодити з ними контакт і навіть завести нові відносини.

Лев

Левам доведеться підбити підсумки літа. Подумайте над тим, що ви вже встигли зробити і яких цілей ще хочете досягти. Цей період буде сприятливим для покращення фінансового стану. У плані кар’єри на вас чекає успіх, який дозволить вам отримати бажане – славу та гроші.

Водолій

Щоб цей період став вам вдалим, вам варто відпустити минуле. Попереду на вас чекає хороше майбутнє, яким ви будете дуже задоволені. Експерти говорять про те, що у вас може відбутися фатальна зустріч із людиною, яка кардинально змінить ваше життя. Насолоджуйтесь цим періодом максимально.

За матеріалами УНІАН.

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: