Skip to content

Росіяни обстріляли 4 райони Дніпропетровщини: є багато руйнувань, серед постраждалих діти

Софія Танченко

Новини Дніпра: Масовий обстріл Дніпропетровщини

Розпочалася 183 доба протистояння українського народу російському воєнному вторгненню. На Дніпропетровщині була надскладна ніч з постійними атаками і постраждалими. Про це розповів голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко, повідомляє “Наше місто”.

За його словами цієї ночі російська армія обстріляла чотири райони – Синельниківський, Нікопольський, Криворізький та Дніпровський.

“По Синельниківському району після опівночі ворог ударив вчетверте за добу. У Великомихайлівці зруйновані кілька будинків. Восьмеро постраждалих. Серед них троє дітей. Найменшій дівчинці усього 2 роки! Усі у лікарні.

Тривають пошуково-рятувальні роботи у селищі Чаплине. Російська атака, що сталася напередодні, забрала життя більш ніж 20 людей, з-поміж них двоє хлопчиків – 6 та 11 років. Вони просто гралися у себе вдома, коли туди прилетіли російські ракети. Поліція відкрила кримінальне провадження щодо порушення законів і звичаїв війни.

Нікопольський район ворог тричі накривав вогнем з «Градів» та важкої артилерії. У Нікополь та Марганецьку громаду прилетіли 11 снарядів. Минулося без постраждалих.

Криворізький район обстрілювали російські “Урагани” та “Смерчі”. Поцілили по Апостолівській та Широківській громадах. Село Кошове залишилося без світла. Кілька реактивних снарядів прилетіли і в один з районів Кривого Рогу. Є руйнація житла. Люди не ушкоджені.

На Дніпровський район росіяни скерували ракету. Наші військові її збили”, – повідомив губернатор.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: