Skip to content

Молодчики “Наріка” влаштували побоїще у центрі Відня: з’явилися нові подробиці

Нарік Дніпро: нові подробиці історії з побоїщем у Відні

Раніше ми повідомляли, що наприкінці травня кремезні чоловіки з авто із номерами Дніпропетровської області побили австрійського таксиста. Тоді голова віденської фракції FPÖ Домінік Непп вимагав будь-що знайти хуліганів і відправити «негайно всіх додому». Виявилося, що негідниками стали представники групи дніпровського «авторитету» Олександра Петровського (Наріка). У сюжеті журналіста австрійського телеканалу ORF Крістіана Вершютца з’явилися нові подробиці цієї історії, повідомляє “Наше місто” з посиланням на 49000.ua.com.

Як заявив у сюжеті мер Дніпра Борис Філатов, причетними до вчинення бійки в центрі Відня є охоронці шахрайських кол-центрів із Дніпра, які займаються здиництвом грошей по телефону. Структуру цих кол-центрів Борис Філатов пов’язує з дніпровським кримінальним авторитетом по кличці Нарік (Олександром Петровським), та його «правою рукою» Емілем Арутюняном, який зараз також перебуває у Відні.

За словами Філатова, Нарік та Арутюнян, як і «охоронці» його так званих кол-центрів, швидше за все, перетнули кордон незаконно, оскільки виїхали з України вже після початку війни з росією, хоч і є військовозобов’язаними.

Борис Філатов звернувся до депутата муніципальної ради Відня Домініка Неппу і передав йому дані про пов’язаних з Наріком чоловіків, які вчинили бійку біля готелю «Брістоль». У свою чергу, Непп передав цю інформацію до органів правосуддя та кримінальної поліції. Філатов наполягає на необхідності арешту тих, хто влаштував жорстоку бійку та їхньої депортації в Україну.

Категорія: Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: