Skip to content

Вже не в доларах: скільки коштує орендувати квартиру у центрі Дніпра

Аліна Рудич

Новини Дніпра: оренда квартир. центр Дніпра

Ні для кого не секрет, що з початком повномасштабної війни Дніпро та область стали справжнім хабом для переселенців з інших регіонів країни. Попит на оренду житла подекуди переважав пропозицію. Журналісти сайту «Наше місто» проаналізували популярний сервіс з оренди житла та з’ясували, скільки коштує винайняти квартиру у центрі міста-мільйонника.

Звичайно, життя в самому серці Дніпра завжди було не з дешевих. Навіть квартири з не найкращим ремонтом тут коштували значно вище, ніж аналогічні в інших районах. Воно і не дивно – близьке розташування офісів, різноманітних магазинів, ресторанів та ТРЦ. Війна цю ситуацію не змінила.

Сайти з орендою житла пропонують квартири в центрі міста, в середньому, від 15 тисяч гривень. Ціна різниться від кількості кімнат, ремонту та стану приміщення.

Також на ціну може впливати наявність в орендарів дітей та домашніх тварин. Небагато власників квартир хочуть бачити в своїх помешканнях пухнастих звірів.

Є на сайті і дуже дорогі варіанти. В районі ринку «Нагорка» пропонують варіанти аж за 35 тисяч гривень За цю суму ви отримаєте 4 кімнати та сучасний ремонт. В ЖК «Мост-Сіті» можна орендувати квартиру з панорамним видом на місто за 30 тисяч гривень. У вартість також входить паркомісце.

Варто зазначити, що раніше ціна на подібні квартири завжди вказувалась у доларах США. У зв’язку з нинішнім курсом, деякі власники квартир конвертували оплату в гривню.

Головне пам’ятати, що зараз активізувались і аферисти. Ніколи не перераховуйте кошти на картки недобросовісних ріелторів, які пропонують внести передоплату за «показ», «на бензин» та інше. Також обов’язково перевірте документи на право власності на квартиру.

Читайте також: Ціни дуже змінились через війну: скільки коштує квартира у Дніпрі (Відео).

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: