Skip to content

Іспанський стид:  як вплинула поведінка “биків” Наріка у Європі на імідж України

Олександр «Нарік» Петровський знищує імідж України в ЄС

Нагадаємо, ми писали, що наприкінці травня кремезні чоловіки з авто із номерами Дніпропетровської області побили австрійського таксиста. Тоді голова віденської фракції FPÖ Домінік Непп вимагав будь-що знайти хуліганів і відправити «негайно всіх додому». Виявилося, що негідниками стали представники групи дніпровського «авторитету» Олександра Петровського (Наріка). В ефірі DniproTV журналіст, депутат Верховної Ради VIII скликання Ігор Мосійчук розповів про те, як впливають на імідж України справи «віденської тероборони», повідомляє кореспондент «Наше місто».

На його думку, людина, яка вчинила кримінальний поступок має нести за це відповідальність.

«Я знав багатьох людей, авторитетних людей в тому числі в кримінальному світі, які займались меценатством. Вони проплачували виставки, організовували ще щось, тратилися на реставрацію церков чи їх будівництво. Але меценатство не звільняє від відповідальності. Якщо людини вчинила якийсь кримінальний поступок, людина має нести відповідальність. Меценатство не може бути квитком, який позбавляє, захищає від чогось», – розповів Ігор Мосійчук.

На жаль, в нас немає інституту репутаційності, тобто захисту репутації. Наприклад, на Заході меценатом не могла б стати така людина, це апріорі, від неї б погребували брати кошти митці, священики і так далі.

Також Ігор Мосійчук додав, що жодна країна ЄС не веде справи з бізнесменами чия репутація заплямована криміналом.  

Категорія: Важливо, Відео, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: