Skip to content

12 000 гривень одноразово: хто з українців може отримати допомогу

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Фінансова допомога 12 тисяч гривень

Деякі українські фахівці можуть отримати одноразову фінансову допомогу у розмірі 5 прожиткових мінімумів. На сьогоднішній день це трохи більше 12 тисяч гривень. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на Постанову Кабінету міністрів України.

Виплати регулюються Постановою “Про надання одноразової адресної грошової допомоги деяким категоріям випускників вищих навчальних закладів”. Ця фінансова допомога передбачена для випускників закладів вищої освіти, які уклали договір про роботу на посаді педагогічного працівника.

Хто може отримати виплати:

  • випускники ЗВО, які здобули ступінь молодшого бакалавра, бакалавра або магістра спеціальностей галузі знань 01 Освіта/Педагогіка;
  • випускники ЗВО, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста;
  • випускники ЗВО, які здобули ступінь бакалавра, магістра іншої спеціальності й галузі знань.

Головною умовою для отримання коштів є укладання договору про роботу на посаді педагогічного працівника в закладі загальної середньої чи професійної (професійно-технічної) освіти на термін не менше 3 років.

Випускник повинен подати заяву на отримання грошової допомоги до закладу вищої освіти, де він отримав диплом. Термін – до 10 жовтня 2022 року.

Читайте також: На Дніпропетровщині збільшили кількість електричок: розклад руху.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: