Site icon Наше Місто

ЗСУ продовжують нищити ворожі склади боеприпасів: карта бойових дій на ранок 16 серпня

Новини Дніпра: Карта бойових дій на ранок 16 серпня

В Україні розпочалася 174 доба героїчного протистояння російському військовому вторгненню. Окупанти продовжують вести активні бойові дії в Харківській області та на Донбасі. Тривають авіаційні та ракетні удари по цивільних об’єктах на території України. Ракетно-артилерійські підрозділи продовжують систематично нищити скупчення живої сили і склади боєприпасів ворога, повідомляє “Наше місто” з посиланням на Генштаб ЗСУ.

Карта бойових дій

Інтерактивну карту бойових дій дивіться тут https://deepstatemap.live

Яка ситуація на фронті

Окупанти мають частковий успіх на напрямі Солодке – Новомихайлівка у Мар’їнському районі Донбасу, проте бої продовжуються.

На Харківському напрямку противник задіяв ствольну та реактивну артилерію для вогневого впливу недалеко від Костянтинівки, Ртищівки, Соснівки, Розплідника та Російських Тишків.

На Краматорському напрямку ворог веде наступ у напрямку Лисичанський нафтопереробний завод – Івано-Дар’ївка, бойові дії продовжуються.

На Бахмутському напрямі підрозділи противника вели наступальні та штурмові дії за напрямами Володимирівка – Бахмутське та Стряповка – Соледар. ЗСУ зупинили та відкинули окупантів назад. На напрямках Покровське – Бахмутське та Горлівка – Залізне бойові дії продовжуються.

На Авдіївському напрямку ворог веде наступ у напрямку Старомихайлівка – Невельське, бойові дії продовжуються.

На Новопавлівському та Запорізькому напрямках окупанти ведуть наступальні та штурмові дії у напрямку Солодке – Новомихайлівка, мають частковий успіх, бойові дії продовжуються.

На Південнобузькому напрямку спроба покращити тактичне становище штурмовими діями у напрямку Зелений Гай – Новогригорівка завершилася для ворога значними втратами та відступом.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version