Skip to content

Пропонував селянам займатись ІТ: нардеп від “Слуги народу” очолив Комітет ВР з правової політики

Пропонував селянам займатись ІТ: нардеп від "Слуги народу" очолив Комітет ВР з правової політики

Член фракції «Слуга народу» Денис Маслов запропонував українським селянам займатися ІТ та зеленим туризмом, а не фермерством. Нардеп вважає, що це принесе більший прибуток для громад. Недавно його призначили головою Комітету Верховної Ради з питань правової політики, повідомляє “Наше місто” з посиланням на 49000.ua.

В минулому році він запропонув селянам займатись ІТ, а не вирощуванням харчових продуктів. Про це Маслов заявив під час зустрічі з фермерами та керівниками об’єднаних територіальних громад Дніпропетровської області, що відбулася у Дніпропетровській обласній державній адміністрації.

Маслов зазначив, що селам та об’єднаним територіальним громадам слід займатися більш прибутковим IT-бізнесом, а також розвивати зелений туризм. На думку «слуги народу», ці сфери принесуть більше прибутку бюджетам ОТГ, аніж аграрна сфера, а також допоможуть зберегти молодь у селах. Також депутат пообіцяв, що завдяки відкриттю ринку землі села в області стануть багатшими.

У тих країнах, в яких провели земельну реформу, вартість землі почала регулюватися ринковими критеріями, – наголосив Денис Маслов.

Як нардеп з оточення дніпровського кримінального авторитета Олександра Петровського («Наріка») планував за допомогою своїх «геніальних» ідей прогодувати всю країну і підтримати експорт зернових на сталому рівні — невідомо. Особливо небезпечні подібні ініціативи зараз, під час повномасштабної війни, коли агробізнес і так на межі, а вороги фактично полюють за тими, хто володіє великими частками в агробізнесі. Разом з тим, народний депутат із Дніпра, член фракції «Слуга народу» Денис Маслов задекларував 1 млн грн подарунків.

Згідно з декларацією, дружина нардепа володіє у Дніпрі земельними ділянками площею 322 кв. м та 532 кв. м, домогосподарствами площею 49 кв. м та 52,7 кв. м, квартирою площею 119,2 кв. м та паркомісцем площею 13,6 кв. м. Політик разом із дружиною володіє у Дніпрі квартирою площею 67,8 кв. м та частиною нежитлових приміщень у житловому будинку площею 193,9 кв. м. Крім того, депутат орендує квартиру у Києві площею 90 кв. м.

На дружину депутата записано автомобіль MERCEDES-BENZ ML 350 2013 року випуску. Сам політик їздить на MITSUBISHI ASX 2012 випуску.

Як дохід за минулий рік нардеп задекларував 231 тис. грн. депутатської зарплати, 273,3 тис. грн. компенсації з державного бюджету, 129 тис. грн. компенсації вартості житла та 48,8 тис. грн. компенсації вартості проїзду. Також депутат отримав 282,7 тис. грн. подарунка від своєї матері Людмили. Ще 32,9 тис. грн політик задекларував як зарплату від компанії «Авін Трейд», 34,2 тис. грн. – як зарплату від компанії «Лоуатек» та 127,1 тис. грн. як дивіденди від тієї ж фірми.

Дружина, як підприємець, протягом року заробила 561,4 тис. грн. Як соцвиплату дружина отримала 10,3 тис. грн. Також дружина політика одержала подарунок від батька на суму 717,9 тис. грн. На банківських рахунках Денис Маслов тримає 112,1 тис. грн та 1300 польських злотих (польський банк Santander Bank Polska S. A.). «Під подушкою» у «слуги народу» є 21,1 тис. доларів. Дружина зберігає у «Приватбанку» 3400 євро. Готівкою дружина нардепа тримає 46,8 тис. доларів, 6600 доларів та 106,6 тис. грн.

Категорія: Новини Дніпра, Новини політики Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: