Site icon Наше Місто

Область надійно укріплена: Лукашук щодо інформації про наступ росіян зі сторони Кривого Рогу

Новини Дніпра: Спокійний день на Дніпропетровщині

158 доба повномасштабного вотргнення рф добігає кінця. Цей день на Дніпропетровщині пройшов відносно спокійно. Окупанти надвечір обстріляли Криворізький район. Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук підвів підсумки цього дня та заспокоїв жителів області щодо можливого наступу росіян зі сторони Кривого Рогу, повідомляє “Наше місто“.

“Надвечір ворог обстріляв Велику Костромку у Криворізькому районі. Пошкоджень будівель не зафіксовано, постраждалих немає.

В інших районах області день минув без надзвичайних ситуацій.

Сьогодні в мережі з‘явилася інформація про те, що росіяни готуються до наступу зі сторони Кривого Рогу. Хочу заспокоїти мешканців міста і прикордонних населених пунктів: завдяки зусиллям ЗСУ, а також обласної, районної, міської військових адміністрацій та органів місцевогосамоврядування всі підступи до Криворізького району надійно захищені. Збудовано опорні пункти, фортифікаційні споруди, вирито десятки кілометрів окопів. Так само, як і на всіх інших напрямках. Військові знають свою справу.

Так, окупанти не шкодують своїх ракет і накривають артилерією наші міста і села. Тому ще раз – не ігноруйте сигнали повітряної тривоги, дотримуйтеся правил безпеки. Але в той самий час зберігайте спокій і довіряйте нашим захисникам.

Наразі область надійно укріплена. Органи місцевого самоврядування працюють, виконують свої функції і допомагають військовослужбовцям. Для обороноздатності Дніпропетровщини зроблено все можливе. Херсонський, Харківський, Донецький, Запорізький напрямки – під контролем Збройних сил.

Розумію, що всім зараз важко. Можливо, комусь здається, що ця війна ніколи не закінчиться. Втім ворог того і хоче – щоб українці зламалися. Тому окупанти своїми обстрілами влаштовують нам терор, намагаються посіяти паніку, «працюють» на інформаційному фронті.

Але ми довіряємо нашим воїнам. Покладаємося на ЗСУ, віримо в Президента, допомагаємо нашим захисникам і підтримуємо один одного.

Війна закінчиться нашою Перемогою.

Мирного вечора”, – написав Лукашук.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version