Skip to content

У Дніпрі подешевіла популярна маршрутка

Маршрутка 92 Дніпро - Наше Місто

З 23 липня у Дніпрі подешевів проїзд на популярному маршруті, який з’єднує центр міста з віддаленим житловим масивом Діївка. Замість встановлених після подорожчання 18 грн ціна квитка знизилася до 15 грн, повідомляє сайт «Наше місто».

Для багатьох пасажирів така новина стала приємною несподіванкою.

«Буду тепер тільки з вами їздити. Як гарно, що стало дешевше», – говорить жіночка, що зупиняє маршрутку біла річкового порту.

«Ми вже не думали, що нам підуть на зустріч і відреагують», – діляться думками інші пасажири.

Справа в тому, що після війни 92 маршрутка, яка відправляється від станції метро «Вокзальна» і слідує в Діївку через ж/м Красний Камінь, Покровський і Парус, тривалий час не працювала. Після подорожчання вартості проїзду її повернули на маршрут, але граничний тариф встановили 18 грн. Люди були обурені, бо маршрут не настільки довгий, щоб платити на 3 грн більше. Тому зверталися в департамент транспорті і інфраструктури Дніпровської міськради. І, як бачимо, не марно.

До речі, відбулися позитивні зміни ще на трьох маршрутах, які курсують через вище перечислені масиви – №№9, 77 і 141. 18 грн вам доведеться сплатити, якщо їдете з кінцевої (площа Старомостова, Вокзальна) у Діївку чи Таромське. Якщо ж до ст. м. Покровська, то 15 грн.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: