Skip to content

Забий цвях у труну путіна: у центрі Дніпра провели незвичний флешмоб (Фото)

Аліна Рудич

Мабуть важко уявити собі ту кількість людей, яка бажає смерті диктатору путіну. Саме він розв’язав жорстоку війну на нашій святій землі. В інтернеті є безліч відео, де люди бажають йому як скоріше померти за те, скільки горя він приніс для українських людей. А от у мешканців Дніпра цими вихідними була можливість забити цвях до труни путіна. У самому центрі міста відомий блогер Давид Пранк влаштував незвичайний флешмоб, повідомляє «Наше місто».

Тож, тим, хто захотів долучитись до забивання цвяхів у труну найкривавішого диктатора сьогодення, треба було задонатити будь-яку суму на ЗСУ.

Організатор акції каже, що таким чином хоче зібрати кошти на придбання тепловізора для батька свого друга. Захисник наразі знаходиться на Запорізькому напрямку, і такий пристрій йому вкрай необхідний.

Бажаючих долучитись до такого флешмобу виявилось багато. Якщо Ви пропустили саму акцію, за можливості задонатьте на ЗСУ. З кожним донатом, кожним дописом, флешмобом та гривнею наша перемога ближче! Все буде Україна!

Читайте також: Долар по 40 – не межа: офіційний курс валют на чорному ринку на 25 липня.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: