Skip to content

Хаггі Ваггі та Кіссі Міссі у Дніпрі: секрет популярності та ціни на іграшки

Аліна Рудич

Хаггі Ваггі та Кіссі Міссі у Дніпрі. Новини Дніпра

Все частіше можна чути від своїх дітей, що вони хочуть іграшку Хаггі Ваггі чи Кіссі Міссі. Якщо ці назви вам нічого не говорять, давайте розбиратись. Ця іграшка стала настільки популярною, що заполонила прилавки дитячих магазинів, канали у Ютубі та інших соціальних мережах. Що це таке і скільки коштує така іграшка у Дніпрі, розповість кореспондент сайту «Наше місто».

Хаггі Ваггі та Кіссі Міссі – це герої хорор-ігри Poppy Playtime від розробника MOB Games. Гра була представлена ​​ще у жовтні минулого року.

Хаггі Ваггі — головний лиходій, це гігантська синя лялька, що ожила. Вона стала злою через катастрофу на фабриці. За сюжетом гравці рятуються від Хаггі Ваггі. Особливість – потужні зуби, величезні очі. А Кіссі Міссі – це той же Хаггі Ваггі, просто рожевого кольору.

У Дніпрі можна придбати таких ляльок у різних розмірах. Менші екземпляри в одній із точок продажу коштують 200 гривень, більші – 300 гривень.

У мережі магазинів «Аврора» також є популярні іграшки. Усі – за ціною 299 гривень.

А ось на платформі ОЛХ можна знайти такі іграшки за більш приємною ціною. Ціни на іграшку розміром 40 см стартують від 169 гривень.

На сайті Prom.ua Хаггі Ваггі та Кіссі Міссі можна купити від 250 гривень.

Всі продавці зазначають, що іграшки виготовлені в Китаї з м’якого плюшу та бавовни. Важить Хаггі Ваггі та Кіссі Міссі приблизно 110 г. Виробник зазначає, що іграшки рекомендується використовувати дітям віком від 3 років.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: