Skip to content

Ворог завдав ударів по Одеському порту: що відомо

Ксенія Куземко

Атака на Одеський морський торговий порт - Наше Місто

Вдень 23 липня дві ворожі російські ракети влучили в Одеський морський торговий порт. Про це повідомили в прес-службі Оперативного командування “Південь”, передає кореспондент «Наше місто».

Військові зазначають, що атакували Одесу росіяни крилатими ракетами типу “Калібр”. Дві ракети було збито силами протиповітряної оборони, дві влучили в об’єкти інфраструктури порту.

У пресслужбі Міністерства аграрної політики повідомили, що в порту було зерно.

“Кількість я не скажу, бо завантаженістю займається Мінінфраструктури, то це до них. Ми вже очікували завтра-післязавтра перші відправлення”, — розповіли у відомстві.

У Міністерстві закордонних справ відреагували на удар по Одесі. Речник відомства Олег Ніколенко написав, що росії знадобилося менше 24 годин, щоб ракетним ударом по території порту поставити під сумнів домовленості та обіцянки, дані нею ООН та Туреччині у підписаному в Стамбулі 22 липня документі.

Нагадаємо, сьогодні окупанти завдали 13 ракет (8 ракет «Калібр» морського базування та 5 ракет  Х-22 з літака ТУ-22М3) по Кіровоградській області. Попередньо є загиблі і поранені.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: