Skip to content

Як дніпрянам сплатити за газ новому постачальнику: роз’яснення

Ксенія Куземко

як сплатити за газ новому постачальнику

Як сплатити за газ новому постачальнику? Де дізнатися номер свого особистого рахунку? Куди звертатися, якщо залишилась передплата?  Про це розповіли в управлінні паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Дніпропетровської обласної військової адміністрації, передає кореспондент “Наше місто“.

Із травня у мешканців області змінився постачальник газу. Перехід відбувся автоматично – укладати додаткові договори не потрібно.

Нині споживачі отримують газ за фіксованою ціною – 7,96 грн/м3. Вона діятиме щонайменше до 1 травня 2023-го. Усі попередні пільги, які були у мешканців, новий постачальник зберіг.

Сплатити за газ можна у декілька способів. Особисто – через платіжні термінали самообслуговування, у відділеннях банку, Укрпошти чи «Нової пошти».

Онлайн – в особистому кабінеті споживача тут. У чат-ботах GASUA у Viber та Telegram, NaftogazGasSupply у месенджері Facebook.

Якщо є питання про залишки передплат, нараховані суми пільг та субсидій – слід звернутися до попереднього постачальника. Зокрема, відправити заяву на повернення передплати, додати копію паспорта, ідентифікаційного номера та реквізитів карткового рахунку.

Дізнатися новий номер особистого рахунку можна у чат-ботах, на сайті «Нафтогазу», за номерами контакт-центру. Або на квитанції, яку доставить Укрпошта.

Питання – за телефонами: 066-300-2-888, 098-300-2-888, 093-300-2-888. Або на пошту [email protected].

Нагадаємо, як повернути гроші за газ у старого постачальника.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Новини політики Дніпра, Новини Дніпра, Райони Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: