Skip to content

У Дніпрі офіційно перейменували знаменитий стадіон

Аліна Рудич

У Дніпрі офіційно перейменували знаменитий стадіон - Наше Місто

До початку повномасштабного вторгнення росії в Україну будівництво стадіону було практично завершено. Легкоатлетична арена мала запрацювати цього літа. Ще на початку лютого дніпрянам запропонували самостійно обрати назву для стадіону — аби вона відображала його нову філософію, пов’язану зі світовими трендами легкої атлетики, та дух міста як спортивної столиці, повідомляє “Наше місто“.

Нині, за підсумками громадських слухань, стадіон отримав нову назву — «Дніпро Атлетик». Остаточно це рішення затвердили під час 25-ї чергової сесії міськради 20 липня.

Легкоатлетичну арену створили на місці напівзруйнованого стадіону на лівому березі Дніпра. Поле, бігові доріжки, сектори для метання, штовхання, стрибкових дисциплін, мініфутбольне поле, трибуни та освітлення тут відповідають вимогам Європейської міжнародної легкоатлетичної федерації.

У комплектації очікується топове обладнання італійської фірми «Mondo» — таке, як використовують для проведення Олімпійських ігор протягом останніх 50 років.

Після відкриття стадіону там зможуть тренуватися всі охочі (у спортивній формі та дотримуючись регламенту і правил арени).У планах також створення залу слави для спортивних здобутків не лише футболіста Петра Лайка, а й інших талановитих дніпровських спортсменів.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: