Skip to content

Руслана дуже багато на себе звалила: Горянський розповів, що сильно підкосило Писанку

Руслана Писанка причина смерті - Наше Місто

Новина про смерть відомої теледіви Руслани Писанки стала для багатьох шoком. Її колега Володимир Горянський, з яким Руслана Писанка багато років виступала на одній сцені, розповів, що сильно підкосило його подругу. Горянський припустив, що різке погіршення самопочуття Писанки пов’язане з тим, що, крім власних проблем зі здоров’ям, місяць тому Руслані довелося поховати маму, повідомляє сайт «Наше Місто»  з посиланням на ТСН.

Кілька днів тому Руслані Писанці у Німеччині зробили операцію. Вона пройшла успішно, Горянський навіть поговорив із Русланою по телефону. Ведуча була у гарному настрої. А потім уночі їй стало погано.

Руслана Писанка причина смерті - Наше Місто
Руслана з чоловіком

«Вона дуже багато на себе звалила. Повернулась на телебачення. Плюс гастролі. А ще в неї дуже хворіла мама. Руслана стала часто втрачати свідомість. Але не надавала цьому значення. А це вже були «дзвіночки», – розповів Горянський.

Руслана Писанка причина смерті - Наше Місто

Володимир Горянський зазначив, що Руслана ніколи не скаржилася, бо не хотіла людей обтяжувати своїми проблемами. Актор зізнався, що смepть Писанки стала для нього ударом.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Новини Культури Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: