Skip to content

Відправили привіт оркам в Енергодар і не тільки: голова Нікопольської РВА про ситуацію в місті

Мета обстрілів – терор: військовий експерт про загрозу захоплення Нікополя

Голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко, коментуючи ситуацію у Нікополі і районі, заявив, що у результаті нічної атаки у місті пошкоджено два підприємства і три приватних будинки. Жертв немає, повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на його офіційні сторінки у соцмережах.

«Нарешті закінчилась повітряна тривога довжиною майже в добу. Ці заходи безпеки потрібні для того, щоб кожен з нас побачив ранок наступного дня.

Спеціальні люди відправили привіт оркам в Енергодар і не тільки. Результати вже є в новинах. Дякую причетним за підтримку нашого району!

В інших містах, селах, селищах району – без надзвичайних ситуацій. Бойових дій, техніки та живої сили окупантів немає. Всі хто повинен – на місцях і працюють. Геть паніку!», – написав він.

Євтушенко про Енергодар - Наше Місто

Євген Євтушенко також закликав містян і жителів району дуже ретельно фільтрувати інформацію, яку вони зараз отримують.

«Останні дні в районі спостерігається зростання кількості вкидів щодо обстрілів з датою та часом, планами захопити Нікополь до 20(25, 30).07 і подібним. Сьогодні чув історію про ДРГ, котра захопила чи не половину прибережної території однієї з наших громад. Багато людей вірить та панікує.

Війна триває, в тому числі, у медійному просторі. Ворог здійснює “обстріли” не тільки боєприпасами РСЗВ а й дезинформацією. Його мета – змусити вас хвилюватись, панікувати. “Дезу” закидають у вайбер і телеграм-групи, ФБ, розсилають в приватні повідомлення. На території району триває ІПСО ворога. Будьте уважні – кожен з нас є мішенню, або може стати корисним ідіотом», – відмітив він.

Нагадаємо, раніше ми писали: Ніч тривог і обстрілів: ворог накрив вогнем Нікополь та Криворізький район.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: