Site icon Наше Місто

Померла відома українська акторка і телеведуча Руслана Писанка

Подробиці смертельної хвороби Руслани Писанки - Наше Місто

Сьогодні вночі пішла з житті відома українська акторка і телеведуча Руслана Писанка. Їй було 57 років. Про це повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на ТСН.

Після повномасштабного російського вторгнення Руслана виїхала до Німеччини, де лікарі діагностували у неї важку хворобу. На жаль, сьогодні вночі телеведучої не стало.

«Руся практично нікому не казала про свою війну. Стежила за усіма подіями, допомагала, сміялась в трубку, будувала плани на майбутнє. Але хвороба сьогодні вночі нашу Русю забрала», – розповіли колеги артистки.

Зле телезірці стало у лютому. Вона втратила свідомість прямо на сцені. Тоді вона сама говорила, що зробила необережний рух на підпорах і впала. Але все виявилося набагато страшніше.

Довідка. Руслана народилася в Києві в родині кінооператора Ігоря Писанко. У 1994 році дівчина закінчила Київський державний інститут театрального мистецтва імені Карпенка-Карого за фахом “режисер телебачення”. Серед фільмів з її участю, що найбільш запам’яталися, – “Трамвай удачі”, “Бери шинель …”, «Вогнем і мечем”. А за участь у картині “Москаль-чарівник” в 1995 році Руся стала лауреаткою Національної премії імені Олександра Довженка. Була учасницею багатьох відомих телешоу. Зокрема, худла у «Зважених та щасливих» та на проекті «Танці з зірками» з партнером Миколою Коваленком. Була постійною ведучою «Сніданку 1+1».

Світла пам’ять добрій і гарній людині.

Категорія: Афіша, Найбільш читані, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version