Skip to content

Обіцяв, якщо виживе, одружиться: у Дніпрі оборонець «Азовсталі» повінчався з коханою (Фото)

Аліна Рудич

У Дніпрі оборонець «Азовсталі» повінчався з коханою - Наше Місто

Героїчна оборона Маріуполя тривала з 24 лютого по 22 травня 2022 року. Вся країна спостерігала за тим, як наші янголи з ЗСУ протидіяли російським загарбникам. Весь цей час місця собі не знаходила мешканка Маріуполя Вікторія, коханий якої Юрій служив в лавах Збройних Сил. Дівчина дочекалась свого героя з російського полону.  Весілля новоутворена родина вирішила відзначити у Дніпрі, повідомляє «Наше місто» з посиланням на Маріупольську міську раду.

Вікторія та Юрій 8 років разом. Війна застала чоловіка на службі в лавах Збройних Сил України – у складі 56-ї окремої мотопіхотної Маріупольської бригади. Він до останнього боронив Маріуполь та перебував на “Азовсталі», звідки і був евакуйований.


Зв’язок з родиною Юрій втратив ще на початку березня. Лише згодом дізнався, що Вікторії вдалось виїхати до Дніпра. Під час однієї з розмов чоловік запропонував коханій, якщо виживе, закріпити свою любов перед Богом

Героїчні тижні на “Азовсталі”, 40-денний полон… Юрій отримав 30% опіків шкіри. Потрапив до списку обміну та був звільнений. Весь цей час Вікторія вірила, що коханий повернеться.

Дніпровський Центр “ЯМаріуполь” допоміг молодятам організувати свято – забезпечили військовою формою для вінчання. Бажаємо новій родині сімейної злагоди, затишку та безмежного кохання.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: