Site icon Наше Місто

Це все брехня: мер Нікополя зробив термінову заяву з приводу «ультиматуму по здачі міста»

Нікополь здача міста ультиматум - Наше Місто

Нікополь вже тиждень практично кожного дня піддається ворожим обстрілом зі сторони тимчасового окупованого Енергодару і прилеглих населених пунктів. У місті є загиблі і поранені, а також серйозні руйнування житлового сектору. Ситуація дуже напружена. А тепер ворог вдався ще й до інформаційно-психологічної операції проти населення. По місту поширюють запис розмови нібито з міським головою Олександром Саюком, у якій йде мова про ультиматум здаватися. У терміновому звернені до населення мер Олександр Саюк заявив, що ніякого ультиматуму не було і бути не може, повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на його офіційні соцмережі.

«Бачимо активізацію військових дій в різних напрямках, як в напрямку Херсона, так і на тому боці Дніпра. Бачимо останні 5-7 днів масові вкиди дезінформації, якоїсь маячні. Сьогодні всі слухають голосове повідомлення, ніби виставили якийсь ультиматум по здачі міста. Це все брехня, не було ніякого ультиматуму й апріорі його не могло бути.

На що розраховують автори вкидів? Хочуть внести смуту, психоз, влаштувати нестабільність. Тому дуже прошу вас, користуйтесь лише офіційними джерелами інформації. Беріть інформацію там. Не слухайте вкиди, цим ви самі робите собі погано.

На зараз, надзвичайних ситуацій за день не було. Зберігаємо спокій! Ми разом! Все буде Україна!», – відмітив Олександр Саюк.

Голова Нікопольскої РВА Євген Євтушенко додав, що всі працюють на своїх місцях, і сьогодні є добрі результати на протилежному березі.

«Здача міста Нікополя не більше ніж вкид ворога. Олександр Іванович на робочому місці, як і всі інші. Настрій бойовий. Облиште паніку», – написав він.

Тривога обстрілу триває у Нікополі вже 6 годин.

Категорія: Війна, Найбільш читані, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version