Skip to content

16-річна школярка із Дніпра відкрила бізнес і допомагає ЗСУ (Фото)

Ткач Анастасія

16-річна школярка із Дніпра відкрила бізнес і допомагає ЗСУ

Ліза Янгель – школярка-художниця з Дніпра. З початком війни ховалася й малювала у бомбосховищі. У свої 16 вона має бізнес та допомагає українській армії. Усього за один місяць дівчина передала військовим 4000 гривень, повідомляє сайт «Наше Місто» .

Всі малюнки, що я намалювала й малюю, зазвичай показую своїй родині. Якось я показала малюнок старшій сестрі, і їй він дуже сподобався. Їй прийшла ідея зробити щось корисне. Й так ми придумали “Шукр” – Ліза Янгель, мисткиня.

Старша сестра Поліна зв’язалася з виробниками принтів на речах.

Перша річ, на яку ми нанесли принт – це була сумка-шопер, і там був голуб – символ свободи. Внизу було написано: “Нас воля несе” – Ліза Янгель, мисткиня.

Поліна також запропонувала наносити малюнки на футболки й шкарпетки. Так дівчата придумали бренд “Шалені українці”, скорочено – Шукр.

Згодом до колекції додалися ще й аксесуари для телефонів. А також сумки-розмальовки для найменших членів родини.

Мені прийшла ідея намалювати котика та собачку, потім я подивилася на наш паркан й намалювала смайлик та сердечко. Мені дуже подобається, тому що це дуже красиво, тому що коли тобі нема чим зайнятися, ти можеш розмалювати шопер і в тебе буде один-єдиний на всю країну» – Аліса, наймолодша сестричка.

Продукцію бренду замовляють в Україні, Німеччині та Ізраїлі. У своєму Інстаграм Ліза щотижня оновлює колекцію малюнків. Якщо перейти на її сторінку, то можна обрати щось для себе.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: