Skip to content

Захищаючи Україну, загинули дядько та племінник з Дніпропетровщини

Яна Коваль

У бою за вільну Україну загинули дядько та племінник з Кривого Рогу, повідомляє Горсовет. Детальнеше розповість «Наше місто«.

Про бійців Руслана Майданика та Миколу Ткачова тепло згадують рідні, колеги. Дядько та племінник служили у 92 окремій механізованій бригаді.

Руслан Майданик добре відомий у Кривому Розі, як вболівальник з об’єднання «Тільки Кривбас». Друзі описують його душу компанії та людину, з якою їздили за футбольною командою Україною та по Європі.

«Неймовірно позитивний і завжди готовий допомогти» — так говорили про Руслана люди, які знали його особисто. У мирний час він був представником команди вболівальників «Ультрас Кривбас», місцевого футбольного клубу. Завжди активний, свідомий, душа компанії. Під час служби тягнувся за досвідченим дядьком і мав таку ж козацьку вдачу.

Про Миколу Ткачова кажуть, що він був чоловіком, який ніколи не підведе. Представляв собою когорту воїнів, які не чекали, а діяли, «гризли», щоб тільки був результат.

Нагадаємо, у Дніпрі просто неба на трьох локаціях розгорнули найбільший благодійний вернісаж. Усі митці — від великих до маленьких об’єднались у рамках масштабного творчого проєкту #Арт_Наступ. Таким чином  діячі культури різних напрямків вирішили  підтримати  наших військових та допомогти наблизити перемогу.

Категория: Война, Новости Днепра, Самые читаемые, Украина

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: