Skip to content

Ми живимо в 7 км від тих, хто ллє кров: у Нікополі містян закликають не гульбенити на набережній

Никополь, набережная, война - Наше Мисто

Як відомо, весь берег Каховського водосховища, який знаходиться на території Запорізької області, окупований росіянами. Це місто Енергодар, Кам’янка-Дніпровська, с. Водяне і ще безліч менших населених пунктів. Але, напевно, далеко не всі знають, що всі ці містечка і села знаходяться всього в 7-10 кілометрах від Нікополя і району. Якщо рахувати напряму по воді. Інакше не можна пояснити поведінку людей, які дозволяють собі гульбенити на набережній та ще запускати салюти. З закликом до несвідомих звернулася жителька Нікополя Ганна Кулікова. Жінка просить людей припините голосний відпочинок на набережній та не запускати там феєрверки, які орки можуть прийняти за артилерію і відповісти обстрілами, повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на публікацію Ганни у групі «Типовий Нікополь».

Никополь, набережная, война - Наше Мисто

«Люди, прошу вас, вам добре та весело, вже навіть про війну забули, лише сирени нагадують, але ми живимо в 7км від тих, у кого не зрозуміло, що в голові! Ви пройшлись по берегу, покупались, пішли додому, хтось рибаче, а ми тут живимо! Від дамби в 10-ти метрах! Якщо ці гульки не сподобаються тим, то хто постраждає?

Ви вже можете після прогулянки вдома сидіти. Вчора на тій стороні були салюти! Салюти! По морю такий гул був, що в мене сердце сжалось! Чоловік зі словами: не понял! — та я побігли до вікна і що там? Салют! А звуки як обстріли! Вам смішно, люди? Гуляєте? А нам ні! У нас діти! Гуляйте біля своїх домівок! По берегу ще нагуляєтесь, як все скінчиться.

А якщо такі сміливі, і почнете тут лаяти — то бери свою сміливу дупу в руки, йди в військкомат і йди та захищай! Вже всі забули, як в квітні човен розстріляли? Я б побачила ваші очі, якби зараз біля вас почались салюти. За що б ти схопився б? І куди біг би? А по березі гуляти — сміливі. У нас війна! І це факт! Будьте людьми, не думайте лише за себе, подумайте за тих, хто живе в 10 метрах від берега і хоче жити! Не провокуйте тих, хто на тому березі, благаю вас. Дякую за розуміння», — написала вона.

Никополь, набережная, война - Наше Мисто

У коментарях нікопольці усі, як один, погоджуються с Ганною і пишуть, що, на жаль, салюти на набережній бувають доволі часто. Хтось зовсім не дружить з головою, інакше не скажеш.

Категория: Война, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: