Skip to content

Для волонтерів та критичної інфраструктури: Uber надав 1 тисячу промокодів для Дніпра на безкоштовні поїздки

Яна Коваль

До Дніпра повертається компанія Uber. Після перемовин, які велись між  департаментом транспорту та транспортної інфраструктури та ride-sharing компанією Uber, ще один перевізник повертається, аби надавати послуги місту та підтримувати економіку країни. Детальніше розповість «Наше місто«.

«Від початку повномасштабного вторгнення росії компанія повністю зупинила роботу у країні-агресорі та тимчасово припинила роботу в Україні з міркувань безпеки. Сам процес перемовин тривав близько тижня і компанія дуже швидко погодилась повернутись до Дніпра», — зазначив заступник директора департаменту транспорту та транспортної інфраструктури ДМР  Олександр Лещенко. 

Крім цього, на знак плідної співпраці та солідарності компанія надала Дніпровській територіальній громаді 1000 промокодів на безкоштовні поїздки. Частину з них вже передали до Координаційного штабу волонтерів Дніпра. А другу частину направлять на інші важливі потреби для забезпечення функціонування об’єктів критичної інфраструктури Дніпра. 

«Ми вдячні за таку допомогу, адже ми зможемо зекономити на пальному і воодночас тимчасово збільшимо штат автомобілей. Бо в середньому вдень ми здійснюємо понад 20 поїздок, а й іноді ця цифра може сягати 100. Таким чином ми зможемо виконати набагато більше важливих завдань — це і перевезти гуманатрну допомогу, переселенців, людей похилого віку тощо», — зазначив представник Координаційного штабу волонтерів Дніпра Роман Азі.

Категория: Война, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: