Skip to content

Дніпрян закликають укладати договори на вивезення твердих побутових відходів

Яна Коваль

У Дніпрі, на перехресті вулиць Активістів та Богородецької, ліквідували сміттєзвалище біля контейнерного майданчику для твердих побутових відходів. За словами начальниці відділу поводження з відходами управління комунальної екології департаменту екологічної політики міської ради Анни Демиденко, сміттєзвалище біля контейнерного майданчику утворюється через перенакопичення відходів. Детальніше розповість «Наше місто«.

«Від початку перевізником було встановлено два контейнери для сміття відповідно до норм накопичення і кількості мешканців. Але з настанням літа заселяються садові товариства, що поруч, і збільшується кількість відходів, а відтак — відбувається їхнє перенакопичення. Тому перевізник «Екологія-Д» встановив ще два додаткові контейнери. Щоб розрахувати необхідну  кількість контейнерів, треба щоб усі мешканці, зокрема й садових товариств, уклали з перевізником договори на вивезення твердих побутових відходів. Загалом це стосується усіх мешканців», — пояснила Анна Демиденко. 

Зі свого боку головний спеціаліст відділу контролю благоустрою інспекції з питань благоустрою Дніпровської міської ради Дмитро Гомілко зазначив:

«Ми постійно інспектуємо територію міста на дотримання належного санітарного стану, зокрема й щодо виявлення смітників,перенакопичення відходів на відповідних майданчиках. При виявленні таких фактів надаємо приписи відповідальним особам, щоб протягом одного-двох днів усе було прибрано».

Категория: Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: