Skip to content

Компанія “Інтерпайп” забезпечила бійців на передовій зарядними станціями та додатковою технікою для аеророзвідки

Компанія “Інтерпайп” забезпечила бійців на передовій зарядними станціями та додатковою технікою для аеророзвідки

Компанія “Інтерпайп” продовжує допомагати захисникам України. Цього разу до однієї з бригад Дніпропетровської області, в лавах якої служить чимало мобілізованих працівників компанії, передали необхідну техніку для виконання бойових завдань та облаштування командних пунктів. Вартість допомоги — понад 1,1 мільйон гривень.

Зокрема військові отримали 6 зарядних станцій та сонячні панелі, які необхідні для живлення техніки в польових умовах.

“Завдяки таким станціям можна підзарядити будь-що, наприклад, дрони для аеророзвідки. Або забезпечити роботу терміналів супутникового інтернету Starlink”, — каже військовий Дмитро із підрозділу, що отримав техніку.

Також захисникам доправили по 10 ноутбуків і принтерів. Вони необхідні для обміну інформацією, друку карт і не тільки.

Компанія “Інтерпайп” забезпечила бійців на передовій зарядними станціями та додатковою технікою для аеророзвідки

“Маємо дрони із хорошими камерами, тому відеоінформація, яку ми отримуємо з них, досить багато “важить”. Потужні ноутбуки допоможуть нам працювати з відео”, — додає Дмитро.

Для розвідників стануть в нагоді 20 смартфонів та акумулятори до дронів, які також передав “Інтерпайп”. Вони дозволять швидко змінювати комплект техніки, якщо попередній вже розрядився. Також захисникам передали підсилювачі радіосигналу, мобільного зв’язку та інтернету і підзорні труби.

“Це були дуже специфічні запити. Наші фахівці із закупівель працюють в режимі постійного пошуку вже понад 100 днів війни. Часто шукають речі, яких ми раніше ніколи не потребували. Але зараз команда призвичаїлась до нового формату роботи — вже знаємо і розуміємо, що треба і чому. Працюємо, щоб якнайшвидше знайти та передати необхідне нашим військовим”, — каже Людмила Новак, директорка з комунікацій “Інтерпайп”.

Компанія “Інтерпайп” за підтримки Віктора Пінчука системно допомагає українським захисникам. На допомогу армії та цивільному населенню спрямували уже понад 25 мільйонів доларів.

Категория: Новости Днепра, Общественные и социальные новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: