Skip to content

В услугах не нуждаемся: Кривбасс уволил тренера за пророссийскую позицию

Ткач Анастасия

Кривбасс уволил тренера за пророссийскую позицию - Наше Мисто

Кривбасс, который будущий сезон-2022/2023 должен начать в статусе новичка украинской Премьер-лиги, уведомил о прекращении сотрудничества с тренером Академии U19 Виталием Виценцем и его помощником Станиславом Дьяченко, передает журналист «Наше Місто.Афиша Днепра».

Сьогодні Україна веде визвольну боротьбу з кривавою агресією росії. Збройні сили України героїчно відстоюють незалежність та територіальну цілісність країни. Тероборона наполегливо боронить нашу землю. Волонтери самовіддано підтримують наших захисників та тих, хто потребує допомоги. Кожен з нас наближає перемогу.

ФК Кривбас теж не стоїть осторонь. Наші ультрас та співробітники Кривбасу воюють на передовій. Гуманітарний штаб клубу допомагає тим, хто врятувався від бойових дій та постраждав від війни. Генеральний спонсор клубу, компанія Рудомайн, надає значну як матеріальну, так і фінансову допомогу захисникам України.

І, зрозуміло, що ФК Кривбас має чітку та однозначну проукраїнську позицію. Україна — суверенна незалежна держава. Росія — агресор, армія рф — мародери, вбивці та ґвалтівники. Путін — ху*ло.

Інший погляд на те, що відбувається, для клубу є неприйнятним, іншої позиції для Кривбасу просто не існує. Клуб не буде заплющувати очі та виправдовувати будь-кого. Ми переконані, що тим, хто має іншу думку, не має місця у Великій Родині Кривбас. З урахуванням цього, ФК Кривбас ухвалив рішення про припинення співпраці з тренером Академії U19 Віталієм Віценцем та його помічником Станіславом Дьяченко, — говорится в релизе, который обнародован пресс-службой криворожского клуба.

31-летний Виценец завершил свою профессиональную карьеру в 25 лет из-за травмы. Будучи футболистом, он защищал цвета луганской Зари, Шахтера Донецк, Ильичевца Мариуполь и Севастополя.

Категория: Афиша, Война, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: