Skip to content

Карта бойових дій: яка ситуація на фронті на ранок 7 червня

София Танченко

Карта бойових дій 7 червня - Наше Мисто

В Україні розпочалася 104 доба героїчного протистояння російському воєнному вторгненню. Станом на 7 червня бойові дії ведуться одразу на кількох напрямках, більшість з яких ворог активно обстрілює з важкої артилерії, повідомляє “Наше місто” з посиланням на Генштаб ЗСУ.

На Волинському та Поліському напрямках

зберігається загроза ракетних та авіаційних ударів з території білорусі.

На Сіверському напрямку

противник активних дій не проводив, ознак створення ударних угруповань не виявлено. З території рф здійснено мінометні обстріли підрозділів наших військ в районах населених пунктів Ходине та Велика Писарівка Сумської області.

Карта бойових дій 7 червня - Наше Мисто

На Харківському напрямку

ворог основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів, прикордонних районів на північ від Харкова та стримуванні просування наших військ. Проводить дистанційне мінування місцевості у напрямку наступу наших військ на Рубіжне.

На Слов’янському напрямку

противник зосереджує основні зусилля на продовженні наступу на напрямках населених пунктів Ізюм та Слов’янськ. Намагається просунутись у напрямку населених пунктів Довгеньке і Долина.

Карта бойових дій 7 червня - Наше Мисто

На Донецькому напрямку

окрім артилерійських обстрілів, ворог завдав авіаударів із літаків та вертольотів. Основні зусилля агресор зосередив на Сєвєродонецькому та Бахмутському напрямках.

На Лиманському напрямку

Ворог продовжує штурм міста Сєвєродонецьк, бойові дії тривають.

На Бахмутському напрямку

українські війська успішно протидіяли і відбили наступ противника у напрямках населених пунктів Нагірне, Берестове, Криничне, Роти.

У готовності до застосування ракетного озброєння в акваторії Чорного моря перебуває три носії крилатих ракет морського базування типу “Калібр”.

Категория: Война, Новости Днепра, Украина

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: