Skip to content

Лукашук про 100 надважких днів повномасштабного російського воєнного вторгнення

Яна Коваль

Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук детально розповів про 100 добу боротьби з російськими окупантами. Детальніше про це — у матеріалі «Наше місто».

«Сьогодні завершується 100 днів повномасштабного вторгнення рф в Україну. І сьогодні хочеться поговорити про особисте. Але 100 днів, які багато навчили кожного з нас: вірити можливо тільки діям, які направлені на результат; серед цих днів — страх за Україну, народ, помилку. Серед них — випробування на міцність. Адже ти розумієш, хто з тобою поруч», — сказав у зверненні Микола Лукашук.

Також Лукашук акцентував, що переповнений почуттям городості:

«Це 100 днів гордості за наш народ, державу, людей, силу, характер, ЗСУ, Нацгвардію, Тероборону. Велика вдячність кожному захиснику України. Велика шана та подяка нашому президенту, за всі ті зусилля, які він докладає і ще буде докладати, аби Україна перемогла».

Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук підсумував: війна триває 8 років і 100 днів. За цей час українці стали сильнішими і єдиними. За все це Україна сплачує велику ціну. І коли ми переможемо — ми повинні про цю ціну пам1ятати».

Повне звернення Миколи Лукашука — за посиланням.

Категория: Война, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: