Skip to content

99-й день неадекватний сусід засипає Україну снарядами: Дніпропетровщина пережила важкий день

Яна Коваль

Голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук детально розповів про 99 добу боротьби з російськими окупантами. Детальніше про це — у матеріалі «Наше місто».

20:25. Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 99 доба добігає кінця.

Сьогодні ворог обстріляв територію Покровської громади в Синельниківському районі: біля одного з населених пунктів вибухнув касетний боєприпас. На місці рятувальники виявили близько 40 сучасних касетних бойових елементів від снаряду РСЗВ. Днями піротехніки мають їх знищити.

Жертв, руйнувань немає.

Вдень під обстріл потрапила і територія Зеленодольскої громади на Криворіжжі: за межами одного з сіл виявлено ворожий артилерійський снаряд. Також на місці знайдено і один снаряд від «Урагану».

Надвечір окупанти поцілили вже по населеному пункту знову в Зеленодольській громаді. Там пошкоджено будинки та газопровід. Інформації про постаждалих станом на цю хвилину немає.

99-й день повномасштабної війни. Неадекватний сусід України продовжує засипати наші землі своїми снарядами. Але ми все одно вистоїмо.

Життя триває. На Дніпропетровщині відкрито рух новою ділянкою дороги до столиці. І це в той час, коли нашу область обстрілюють з мінометів, «Градів», випускають ракети по нашим містам.

росія, напевно, ще не до кінця усвідомлює, проти кого пішла війною.
Україна переможе.

Мирної ночі.

Нагадаємо, з Дніпра до Києва з’явилося майже 30 кілометрів сучасної траси з розв’язками, з’їздами та тунелями. Про це повідомляє голова Дніпропетровської воєнної адміністрації Валентин Резніченко.

Категория: Война, Новости Днепра

Метки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: