Skip to content

ІНТЕРПАЙП передав військовим Дніпропетровщини партію супутникових телефонів

Для однієї з бригад нашої області компанія ІНТЕРПАЙП за підтримки Віктора Пінчука закупила 40 супутникових телефонів, які гарантують зв’язок за будь-яких умов. На забезпечення надійного каналу зв’язку спрямували понад 2,1 мільйони гривень.

Це не смартфони, на яких можна послухати музику чи пограти в ігри. Супутникові телефони необхідні, аби дзвонити і приймати дзвінки там, де не працює жоден мобільний оператор або де була зруйнована звичайна інфраструктура мобільних мереж. Телефони, які отримали військові, довго тримають заряд батареї та мають міцний корпус. Їх також можна використовувати в якості модему для передачі даних. 

“Це дуже необхідна техніка, яка нам допоможе на фронті. Такі телефони використовуються в екстремальних ситуаціях, вони захищені від ударів та вологи”, — кажуть військові, що отримали допомогу. 

Захисники зможуть одразу користуватись телефонами, адже крім самої техніки ІНТЕРПАЙП забезпечив їх спеціальними sim-картками та передплатив піврічні пакети. 

“На війні важливо мати зв’язок, який ніхто не может прослухати. Тому за підтримки Фонду Віктора Пінчука і за допомоги наших колег із регіонального офісу компанії в Х’юстоні ми закупили партію телефонів у США і якомога швидше доставили їх до України, аби передати саме до цієї бригади”, — каже директорка з комунікацій ІНТЕРПАЙП Людмила Новак.

Компанія ІНТЕРПАЙП разом із Фондами Віктора та Олени Пінчук системно допомагають захисникам України протягом трьох місяців. В першу чергу — підтримуючи підрозділи Дніпропетровської області, які захищають Україну на передовій і до яких мобілізовані працівники компанії. 

Категория: Новости Днепра

Метки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: