Skip to content

Він був найкращим у своїй справі: у бою загинув тренер Федерації рукопашного бою з Дніпра

Яна Коваль

Захищаючи Україну загинув житель Дніпра Вадим Сотніков. Герой був тренером з рукопашного бою та навчав спортивному мистецтву дітей. Про це повідомляє «Наше місто«, посилаючись на голову Координаційного штабу волонтерів Дніпра Юлію Дмитрову.

«Він був найкращим у своєму ділі, найкращий тренер Федерації рукопашного бою….Сотніков Вадим, загинув в бою, захищаючи країну. Наші діти завжди будуть тебе згадувати….Дуже боляче, непоправна втрата», — розповіла Юлія Дмитрова.

Вадим Сотніков тренував у Дніпрі, але його рідним містом був Кривий Ріг. У спортивному комплексі, де Вадим тренував, зазначили, що Федерація Рукопашного бою зазнала великої втрати:

«Перестало битися серце великого спортсмена, люблячого сина та вірного друга. Сотников Вадим загинув у бою, захищаючи Батьківщину. Федерація Рукопашного бою зазнала великої втрати. Пам’ять про нього буде вічною. Глибокі співчуття матері та близьким».

Нагадаємо, стало відомо про загибель 25-річного жителя Новомосковська Олексія Андрєєва. Хлопець боронив нашу державу, починаючи з 2014 року, і, не вагаючись, став на захист і в 2022 році.

Категория: Война, Новости Днепра

Метки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: